Webbkurs


  • Webbkurs Brons – 10 dagars kurs & Barnteckenbox Brons
  • Startdatum för kommande kurser:
    (Mer info inom kort)

Nu kan Ni öva Barntecken och skapa trygghet i barnets kommunikation på ett enkelt och roligt sätt. I Barnteckens webbutbildning ger vi Er råd och tips för hur Ni ska komma igång och använda tecken i er kommunikation. Ni och barnet kan öva själva i olika situationer i hemmet, i parken eller var ni än befinner Er. Tanken är att användningen av Barntecken ska bli en naturlig del av Er vardag.

Webbkursen Barntecken har utvecklats av logopeden Yvonne och kollegan Marie. Vår passion för kommunikation och att ge barn möjlighet att få uttrycka sig, ska hjälpa föräldrar och andra personer i barnets närhet, verktyg till att kommunicera.

I webbkursen ger vi instruktioner, tips till dina 10 första Barntecken och sjunger en sång med Barntecken. Under dessa 10 dagar kommer vi lägga ut en film varje dag. I webbkursen ingår även Barnteckenbox Brons, där Ni får materialet i tryckt format. Kursen skapas  genom ett slutet evenemang på Facebook och där Ni som deltagare inspirera varandra och vi svarar på frågor som dyker upp.
Har du inte Facebook kan du deltaga via din mail.

Övningarna görs i Er vardag. Barnet kan vara allt från nyfödd till dess att barnet pratar och gör sig förstådd.
Ju tidigare man börjar öva med barnet desto bättre. Det är ett första steg till att barnet senare lär sig att kommunicera. Dessutom får Ni som vuxen ökad kunskap kring språkutveckling och vad du kan tänka på i kommunikationen med barnet.

Anmäl dig till webbkursen – Länk till webbshop

Köp Online

Att tänka på: Att använda Barntecken är en färskvara, därför är det viktigt att öva ofta. Ett bra sätt att få in Barnteckens övningar i vardagen är att göra dem till en rolig del av de dagliga rutinerna.

Copyright © barntecken.se